Cont an scolar 2023-2024 CNB George Cosbuc

Bună ziua,

În vederea pregătirii infrastructurii IT a Colegiului Național Bilingv George Coșbuc pentru anul școlar 2023-2024, au fost întreprinse următoarele:

- conturile celor care au fost elevi în clasa a VIII-a în decursul anului școlar 2022-2023 au fost marcate spre dezactivare și ulterior ștergere. Vă rugăm să evaluați mesajele de email din aceste conturi și documentele din google drive-ul asociat acestor conturi și să vă descărcați toate documentele care vă mai sunt necesare înainte de a pierde accesul la ele. De asemenea, în cazul în care ați declarat adresa de e-mail de la C.N.B George Coșbuc atunci când ați făcut conturi pe diverse site-uri (ex, dacă v-ați făcut conturi pe Instagram, Facebook, etc folosind adresa @cncosbuc.ro) vă recomandăm să înlocuiți adresa de email declarată pe aceste site-uri (Instagram, Facebook, etc) cu o adresă personală (ex: de forma porecla@gmail.com) pentru a nu pierde accesul la site-urile respective odată ce nu veți mai avea acces la contul de email din @cncosbuc.ro.

- pentru toți elevii care încep clasa a V-a și a IX-a în C.N.B. George Cosbuc în toamna anului 2023 au fost create conturi noi, de forma: 

nume1-nume2.prenume1prenume2@cncosbuc.ro. Exemplu: ionescu-filip.adrianmihail@cncosbuc.ro. Accesul la aceste noi conturi se va face folosind CNP-ul drept parolă; la prima accesare, vi se va solicita schimbarea parolei. (Va trebui să alegeti o parolă care să conțină atat litere mari, litere mici cât și cifre).

 

Vă mulțumim.

O zi bună vă dorim!


E-mail or phone: nume1-nume2.prenume1prenume2@cncosbuc.ro.

Password:  CNP